VERDER arbeidsrecht | advocaten
Kerkenbos 1075 K, 6546 BB Nijmegen
postbus 6504, 6503 GA Nijmegen
024 - 33 33 001verder arbeidsrechtv 2

Kenmerkend voor Renate is dat zij betrokken en mensgericht is. Bij een juridisch probleem probeert zij altijd de gehele context en achterliggende belangen in kaart te brengen. Pas dan kan in haar visie gezocht worden naar de juiste ‘juridische’ oplossing. Arbeidsrecht is en blijft mensenwerk. Voor Renate is iedere zaak uniek en wordt door haar ook zo benaderd en behandeld. Deze persoonlijke benadering en aanpak wordt door cliënten ook erg gewaardeerd.

Renate staat zowel werkgevers als werknemers bij. Zij is ervan overtuigd dat beide kanten bijstaan iemand tot een goede advocaat maakt. Hierdoor ken je immers goed de verschillende perspectieven, belangen en belevingen die spelen.

Naast een betrokken advocaat is Renate ook MfN-registermediator. Vanuit haar rol als onafhankelijke en neutrale mediator gaat zij op haar van nature open wijze en met haar empathisch luistervermogen op zoek naar de daadwerkelijke belangen van partijen, om vanuit daaruit tot een optimale oplossing te komen. Het doel van mediation is een win-winsituatie te creëren, door te zoeken naar een oplossing waarin wordt voorzien in de belangen van beide partijen.

Met inmiddels ruim 12 jaar ervaring als advocaat en een (cum laude) PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht)-diploma is Renate een echte arbeidsrechtspecialist. Naast haar werkzaamheden als advocaat en arbeidsmediator verzorgt zij ook regelmatig presentaties voor onder andere HR-adviseurs.

Renate Peijs-Schoester (1982) studeerde cum laude af aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Aansluitend aan haar studie is zij haar carrière als arbeidsrechtadvocaat gestart bij een groot advocatenkantoor in Arnhem. Daar heeft zij zich vanaf begin af aan uitsluitend bezig gehouden met het arbeidsrecht in de breedste zin des woords en zich ontwikkeld tot arbeidsrechtspecialist. Renate is lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VAARA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland).

De reden voor Renate om bij VERDER arbeidsrecht | advocaten aan te sluiten is gelegen in de visie en missie van dit kantoor: advocatuur waarbij de persoonlijke en dienstverlenende benadering voorop staat en het daadwerkelijk vooruit helpen van mensen en organisaties het doel is. Hoogwaardige kwaliteit, betrokkenheid en laagdrempeligheid zijn voor Renate meer dan vanzelfsprekende randvoorwaarden. Daarnaast is ook Renate een echte teamplayer die graag deel uitmaakt van en haar bijdrage levert aan het team van VERDER arbeidsrecht | advocaten.

 024 - 33 33 001
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Renate Peijs-Schoester