VERDER arbeidsrecht | advocaten
Kerkenbos 1075 K, 6546 BB Nijmegen
postbus 6504, 6503 GA Nijmegen
024 - 33 33 001verder arbeidsrechtv 2

Het met raad en daad bijstaan van en het snel schakelen met ondernemers en werknemers bij het nemen van ingrijpende beslissingen in hectische tijden, daar krijgt Alexander energie van!
In de afgelopen jaren vertelden zowel ondernemers als particulieren dat Alexander veel meer is dan advocaat alleen. In de begeleiding van hun zaken was hij naast juridisch specialist ook coach en een steun en toeverlaat die daadwerkelijk van toegevoegde waarde was. Steeds weer merkt Alexander dat zijn hart sneller gaat kloppen van het verder helpen van organisaties en mensen. Niet denken in problemen, maar samen oplossingen vinden, dat is zijn intrinsieke motivatie in zijn werk als advocaat.


Alexander besefte dat de ‘advocatuur oude stijl’ niet bij hem past. Met name de relatief grote afstand tussen de cliënt en zijn advocaat en de hoge uurtarieven gingen hem steeds meer tegenstaan. Als u bijvoorbeeld een eenvoudige vraag hebt, mogen er geen belemmeringen zijn om contact met mij op te nemen. Dit is de reden dat Alexander in 2015 de ‘advocatuur oude stijl’ definitief de rug heeft toegekeerd en VERDER arbeidsrecht | advocaten is gestart. Het hechte en gespecialiseerde team van VERDER arbeidsrecht | advocaten bestaat naast Alexander uit Benedikt van Gemert en Maurice van der Horst. Samen met u zetten wij ons in om voor u een optimaal resultaat te bereiken.


Onder het motto 'je leert het meeste van doceren', is Alexander tevens hoofddocent bij de beroepsopleiding voor advocaten. Daarnaast spreekt Alexander regelmatig op congressen, verzorgt hij cursussen aan klanten en andere advocaten (onder andere voor CPO) en publiceert hij artikelen in juridische tijdschriften. Ook is Alexander als docent arbeidsrecht verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Daarnaast was Alexander tot maart 2021 lid van de Raad van de Orde Gelderland. De Raad van de Orde heeft als kerntaak het houden van toezicht op de advocaten in het arrondissement Gelderland. Het toezicht richt zich op het al dan niet naleven van diverse op de advocatuur van toepassing zijnde regelgeving. Alexander is portefeuillehouder opleiding.  

 
Alexander Jansen (1980) studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij begon in 2005 als advocaat bij een groot advocatenkantoor in Nijmegen. Daar heeft hij de fijne kneepjes van het vak geleerd en heeft hij zich in het arbeidsrecht gespecialiseerd. In 2011 heeft Alexander de Postacademische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam cum laude afgerond. Alexander is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA) en de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).

VERDER arbeidsrecht | advocaten doet waar zij goed in is. Dat is het MKB en particulieren op een laagdrempelige en persoonlijke manier daadwerkelijk vooruit helpen. Omdat alle advocaten meer dan tien jaar ervaring hebben op het gebied van het arbeidsrecht in brede zin en intensief met elkaar samenwerken, is het team van VERDER arbeidsrecht | advocaten goed op elkaar ingespeeld en staan zij klaar om u VERDER te helpen.

U merkt direct dat VERDER arbeidsrecht | advocaten de zaken anders aanpakt dan u van uw advocaat gewend bent! Dus als u een vraag hebt, bel ons gewoon.

Alexander heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

024 - 33 33 001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://nl.linkedin.com/pub/alexander-jansen/8/503/528