VERDER arbeidsrecht | advocaten
Kerkenbos 1075 K, 6546 BB Nijmegen
postbus 6504, 6503 GA Nijmegen
024 - 33 33 001verder arbeidsrechtv 2

Naast de “juridische waarheid” probeert Maurice altijd te zoeken naar de beste zakelijke oplossing voor de werkgever of de beste persoonlijke oplossing voor de werknemer.

Tussen 2014 en 2016 heeft Maurice alle vakken van de MBA opleiding aan de Businessschool Nederland gevolgd en behaald. Hierdoor is Maurice nog beter in staat om mee te denken met zijn cliënten. Door de MBA opleiding is ook de kijk van Maurice op de advocatuur veranderd. De bedrijfstak moet uit de ivoren toren en zich weer focussen op haar core business: Dienstverlening. Ook de advocatuur zelf beseft langzaam dat het moet veranderen. Advocatuur “oude stijl” staat ver af van de behoefte van de hedendaagse cliënten. Kantoren proberen daar op in te spelen maar bestaande kantoren zijn nauwelijks meer echt bij te sturen. Vandaar dat Maurice heeft besloten zich per september 2016 aan te sluiten bij VERDER Arbeidsrecht | Advocaten. Hier wordt hoogwaardige arbeidsrechtelijk gespecialiseerde dienstverlening gecombineerd met een moderne manier van advocatuur bedrijven. Er staan voor je cliënt, VERDER gaan dan alleen sec zaak en dat tegen een behapbaar tarief.

Maurice van der Horst (1977) studeerde aan de Universiteit Utrecht. In 2005 is hij gestart als advocaat bij een middelgroot kantoor.  Al snel bleek dat het arbeidsrecht zijn passie had. In 2011 heeft Maurice met succes de Postacademische specialisatie-opleiding Grotius Arbeidsrecht afgerond.

Maurice is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Oost-Nederland (VAARA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA). Daarnaast verzorgt Maurice met regelmaat zelf arbeidsrechtelijke cursussen aan o.a. cliënten, brancheorganisaties etc.

Maurice heeft ruim 10 jaar lang op hoog niveau gesport. Zijn winnaarsmentaliteit komt hem ook van pas in zijn werk als advocaat. Daarnaast is Maurice een echte teamplayer. Samen met Alexander Jansen en Benedikt van Gemert vormt Maurice het team van VERDER arbeidsrecht | advocaten.

Maurice heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd: Arbeidsrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

024 - 33 33 001
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://nl.linkedin.com/in/mauricevanderhorst